Jumat, 21 Februari 2020

Recipe: Delicious Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان

Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان. Certainly this version of Persian Kebab is one of the yummiest kebabs anybody could taste. In Iran, kebabs are served either with rice or with bread. A dish of chelow white rice with kebab is called chelow kebab, which is considered the national طرز تهیه کباب تابه ای خان عمو،خوشمزه ومتفاوت باآشپزخانه فریبا How to make persian pan kebab.

Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان Enjoy :)طرز تهیه کباب تابه ای با نارگل.نوش جونتون Let's make Persian Pan Kebab with Nargol. Enjoy :) طرز تهیه کباب تابه ای با نارگل.نوش جونتون آشپزی با نارگل - Ashpazi ba Nargol منتشر شده در تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۹۷. Let's make Persian Pan Kebab with Nargol. You can cook Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان

  1. You need 200 g of ground beef.
  2. Prepare 2 of medium onions, finely diced.
  3. You need 4 of medium tomatoes, diced.
  4. You need 1 of bell pepper, cut into strips.
  5. It's 1 Tsp of turmeric.
  6. It's to taste of Salt- chili powder.
  7. Prepare 1 of baguette bread.
  8. You need of Oil or butter.
  9. You need of Ingredients for sauce.
  10. Prepare 1 of eggplant, peeled and cut into half.
  11. It's 2 clove of garlic, grated.
  12. Prepare 5 Tbsp of plain yogurt.
  13. It's 1 Tbsp of olive oil.
  14. Prepare to taste of Salt.
  15. It's 1/2 of lime or lemon juice.

(جوجه کباب تابه ای (روش خانم گلاور Pan Fried Chicken Kebab Chicken بهتر است از سینه مرغ برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای استفاده کنید زیرا گوشت قسمت ران مرغ ماست را به مخلوط جوجه خود اضافه کرده و برای اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و. Try our easy layered Persian aubergine bake with crumbled feta. Heat a griddle pan and cook the aubergines for a couple of minutes on both sides until lightly browned. Set aside while you get on with the tomato sauce.

Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان instructions

  1. Ingredients.
  2. Heat the oil in a frying pan. Sauté the diced onions for 5 minutes. Add bell peppers and all spices. Let to fry for few minutes..
  3. Add ground beef, stir gently. Once the meat is browned..
  4. Add diced tomatoes and allow cooking just for 2-3 minutes. (no need to cook for long time).Taste and season if needed. Set aside..
  5. Peel of aubergine. Cut into half. Grill in the oven or on the stove and grill until rich brown. Cut it into small pieces. In a bowl with lemon juice and grated garlic, add chopped eggplant, olive oil and salt..
  6. Using a blender and make it puree and smooth. This sauce has a Smokey flavour and give wonderful taste to the kebab..
  7. Spread aubergine sauce all over the bread. Flatten a rich portion of kebab top of the sauce and serve it with fresh herbs such as: mint leaves, chives, radish, spring onions..
  8. .
  9. .

In a medium-sized roasting tin, spread a little tomato sauce over the bottom of the tin. Add a layer of aubergine slices and spread another layer of. Persian Food, Desserts, Baking and Pastry Recipes with step-by-step instructions and illustrations. Kashke Bademjan is one of the most popular Persian appetizers. Kabob Koobideh (کباب کوبیده) is made with ground lamb or beef or a combination of the two. قبلاً سعیده جون، کباب تابه ای با جعفری رو آموزش داده بود. این یکی جعفری نداره. روشش یه کمی هم متفاوته. مواد لازم : گوشت چرخ کرده. پیاز. نمک و زردچوبه. مواد تکمیلی : سماق. زرده تخم مرغ ( در صورت تمایل). ۱ - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۲ سانتی‌متر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید. ۲ - بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

Artikel Terkait

Recipe: Delicious Persian pan fired kebab with aubergine sauce کباب تابه ای با سس بادمجان
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email